Jeep Gladiator отримав нову екстремальну версію 6 х 6 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jeep Gladiator отримав нову екстремальну версію 6 х 6 (фото)

Технології&Авто
908
До теперішнього часу переобладнання позашляховиків на монстри 6 х 6 стало звичайною практикою післяпродажного обслуговування.
Останній тривісний зразок – це Jeep Gladiator 6 х 6, люб’язно наданий Next Level. Але на відміну від апокаліптичного So Flo Jeep 6 х 6, який ми бачили раніше, каліфорнійське ательє показало більш схожий на оригінальний пікап Jeep автомобіль.
Перетворення Next Level Gladiator 6 х 6 – це перше перетворення цієї генерації пікапа, і відповідно до свого бренду компанія хоче вивести різні автомобілі на «новий рівень зовнішнього вигляду, веселощів і екстремальності».
Jeep Gladiator отримав нову екстремальну версію 6 х 6 (фото)
Існує три варіанти двигуна для збірки Next Level Gladiator 6 х 6: 2-літровий турбонаддув, який розвиває 270 к.с. і 393 Нм крутного моменту; 3,6-літровий V6, який виробляє 285 к.с. і 353 Нм тяги; а також 3-літровий турбодизель V6, який розвиває потужність до 375 к.с. і крутний момент 637 Нм.
Крім двигуна і подовженої вантажної платформи, Next Level також отримав додатковий сталевий бампер, світлодіодне освітлення і лебідку. На всіх шести колесах встановлені амортизатори Fox. Всередині тюнери також додали прошиту вручну шкіру наппа, спортивні валики і унікальні візерунки сидінь.
Next Level Gladiator 6 х 6 можна придбати у офіційних дилерів Jeep, починаючи з Huntington Beach Jeep Dodge, розташованого в Хантінгтон-Біч, Каліфорнія. Правда, ціни нтакого шестиколісного монстра не називалися.
Jeep Gladiator отримав нову екстремальну версію 6 х 6 (фото)
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас