Гра триває — беріть участь у «Zдолай шахрая» і ви! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гра триває — беріть участь у «Zдолай шахрая» і ви!

Особисті фінанси
25
Друзі, в питаннях безпеки нам з вами немає рівних!
Чому ми так вирішили? Та тому що отримали від вас високі результати у грі «Zдолай шахрая»! Браво
Нам приємно, що ви все знаєте і тому тим з вас, хто вже пройшов гру, ми відправили обіцяні бонуси — 500 enotcoin на рахунок. А таких вже, між іншим, 178 людей!
«Питання захисту даних і безпеки фінансових операцій — ключові у стратегії Moneyveo. Тому до їх вирішення потрібен комплексний підхід. Для цього ми впроваджуємо технології, які максимально виключають прецеденти кібершахрайства. Щорічно компанія підтверджує сертифікат безпеки PCI DSS Level 1, а у 2021 році — вона вдруге поспіль в статусі Service Provider. Також Moneyveo реалізує й активно підтримує ініціативи, спрямовані на підвищення фінансової грамотності населення. Освітня гра «Zдолай шахрая» імпонує тим, що дозволяє в простій і цікавій формі підвищити обізнаність про методи захисту від кібершахрайства, отримати навички безпечного користування платіжними інструментами та сервісами. Тому ми раді бути частиною цього проєкту і віримо, що разом з «ЄМА» зможемо подолати шахраїв», — коментує Group CEO Moneyveo Альона Андронікова.
Для довідки:
«Zдолай шахрая» — освітня гра, розроблена Асоціацією «ЄМА» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку в рамках гранту, наданого проєктом USAID «Трансформація фінансового сектора». Це своєрідна симуляція ситуацій, в яких гравці потрапляють до схем платіжного шахрайства, усвідомлюють наслідки прийнятих ними рішень і дізнаються, як захиститися. У грі розкриваються популярні схеми злодіїв: викрадення номера SIM-карти, уявні розіграші призів, опитування, заохочення від інтернет-магазинів, вакансії та заробіток через інтернет, фішинг, шкідливе програмне забезпечення, геймінг-шахрайство тощо.
Друзі, ми продовжуємо співпрацю з «ЄМА» і з задоволенням нагородимо вас “електронними ігровими монетами” за участь! Нагадаємо ще раз про правила
Як пройти гру?
«Zдолай шахрая» доступна в браузерної версії і в мобільному додатку для Android. Просто перейдіть за посиланням і натискайте по черзі на злих героїв.
А гравцям, які зареєструються у «Zдолай шахрая» і досягнуть рівня «Антишахрай 80 lvl», ми подаруємо 500 enotcoin!
Охочим отримати enotcoin потрібно:
Зробити скріншот з результатом гри (отримання 17 340 монет).
Зайти до Особистого кабінету сервісу Moneyveo і клікнути вкладку зліва «Мої програми», а потім — «Отримати промокод» і вибрати «Zдолай шахрая».
Завантажити у відповідне поле свій скріншот.
Ми перевіримо інформацію і перерахуємо вам 500 enotcoin!
Ну що ж, друзі, переможемо шахраїв разом!
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас