ПриватБанк призначив двох топменеджерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк призначив двох топменеджерів

Фондовий ринок
631
Наглядова рада державного ПриватБанку 17 квітня затвердила результати конкурсного відбору двох топменеджерів у складі правління банку.
Як повідомила пресслужба банку, за результатами конкурсу з 1 вересня 2021 року строком на 5 років на посаду заступника голови правління з питань фінансів призначено Ганну Самаріну, яка наразі є виконувачкою обов’язків голови правління банку та заступником голови правління з питань фінансів.
Також Наглядовою радою ПриватБанку за підсумками конкурсного відбору на посаду члена правління з питань управління ризиками з 1 вересня 2021 року строком на 5 років призначено Ларису Чернишову, яка наразі обіймає посаду члена правління з питань управління ризиками.
Конкурсний відбір є обов’язковою умовою призначення топменеджерів держбанків згідно зі статтею 7 закону про банки та банківську діяльність. Завершення строку трудового контракту будь-кого з членів правління вимагає проведення конкурсу. Обрання та призначення членів правління є виключною компетенцією наглядової ради.
Нагадаємо, у грудні 2020 року наглядова рада затвердила нову структуру правління ПриватБанку, згідно з якою виконавчий орган банку складається з семи позицій, а саме:
• голови правління,
• чотирьох заступників голови правління – з питань фінансів, з питань управління проблемними активами, з операційних питань та з питань розвитку бізнесу,
• двох членів правління – з питань управління ризиками і з питань мережі та проблемної заборгованості.
Нагадаємо, трирічний контракт з колишнім головою ПриватБанку Петром Крумханзлом завершився 23 січня і наглядова рада вирішила його не продовжувати.
У лютому ПриватБанк винайняв рекрутингову компанію Egon Zehnder для пошуку кандидата на посаду голови правління. Дата завершення конкурсу на посаду голови держбанку поки не відома.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас