Фонд гарантування здаватиме в оренду нерухомість через ProZorro.Продажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування здаватиме в оренду нерухомість через ProZorro.Продажі

Казна та Політика
185
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб починає пілотний проєкт, в межах якого виставлятиме на відкриті електронні аукціони права оренди нерухомого майна банків, що перебувають у ліквідації.
Про це повідомляє пресслужба Фонду.
Потенційним орендарям будуть запропоновані об`єкти нерухомості різної площі та призначення, в тому числі офісні приміщення в центральній частині міста Києва.
Аукціони проходитимуть в системі ProZorro. Продажі. Аукціони з передачі в оренду відбуватимуться за голландською моделлю, з покроковим зниженням стартової ціни (орендної плати).
«Це дозволить привернути більше уваги до об’єктів нерухомості з боку потенційних орендарів та збільшити конкуренцію між ними, завдяки великій кількості торгових майданчиків, підключених до системи, та численним клієнтам, що користуються нею», — кажуть у ФГВФО.
Актуальні пропозиції щодо передачі в оренду нерухомості банків на аукціонах найближчим часом будуть розміщені на сайті Фонду гарантування вкладів та в електронній торговій системі Prozorro. Продажі.
Про пілотний проєкт:
  • проєкт запроваджений терміном на один рік;
  • порядок його реалізації визначений Положенням про пілотний проєкт щодо надання в оренду нерухомого майна банку, процедура ліквідації якого здійснюється Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, шляхом проведення відкритих торгів (аукціонів), яке затверджене рішенням виконавчої дирекції Фонду 7 грудня 2020 року, зареєстроване в Міністерстві юстиції України та набуло чинності 13 лютого 2021 року.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас