Розкрито перші дані про iPhone 14 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розкрито перші дані про iPhone 14

Фондовий ринок
924
Відомий інсайдер Мінг-Чі Куо, який спеціалізується на продуктах компанії Apple, розповів про її плани на найближчі роки. Зокрема, він розкрив перші дані про iPhone 14 та повідомив, що з 2022 року компанія Apple перестане виробляти mini-варіант свого флагмана – у модельному ряду все ще буде 4 моделі, але серед них будуть дві з діагоналлю 6.1 дюйма та дві з діагоналлю 6.7 дюйма, а варіанта з дисплеєм 5.4 дюйма вже не буде.
Очікується, що це будуть два стандартні iPhone з діагоналями 6.1 та 6.7 дюйма, а також два iPhone Pro з такими самими діагоналями. Нові iPhone Pro повинні отримати сенсори з основною камерою 48 МП (нагадаємо, що у актуальні моделі все ще встановлюють сенсори 12 МП). При цьому iPhone 13 все ще буде оснащений сенсором 12 МП, але розмір пікселя збільшиться завдяки збільшенню площі сенсора.
До інших фішок iPhone 2022 року слід віднести наявність перископічного зум-сенсора, щоправда, лише для Pro-моделей. Крім цього, компанія може оснастити свій смартфон піддисплейною системою Face ID, але в цьогорічному поколінні, iPhone 13, розмір вирізу для цієї системи буде просто зменшено.
Також аналітик розкрив перші дані про VR-шолом Apple. Очікується, що він буде включати до 15 камер, причому як всередині, так і назовні корпусу. Головною причиною є необхідність моніторити рухи очей власника шолома, а також навколишнє середовище. Завдяки цьому шолом Apple зможе використовувати технологію рендерінгу окремих областей, тобто рендеритись буде те місце, куди дивиться власник шолома, а не вся видима область.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас