ВР відмовилася скасувати закон, який розблокує велику приватизацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВР відмовилася скасувати закон, який розблокує велику приватизацію

Казна та Політика
344
Верховна Рада на позачерговому засіданні відмовилася скасувати закон, який розблокує велику приватизацію.
За проєкт постанови №4543-П “Про скасування рішення Верховної Ради України від 30 березня 2021 року про ухваленняв цілому як закону проєкту закону України “Про внесення зміни до розділу V “Прикінцеві та перехідні положення “Закону України “Про приватизацію державного та комунального майна” проголосували лише 49 народних депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Автори проєкту постанови наполягали на скасуванні закону, ухваленого 30 березня 2021 року, що передбачає зняття заборони на проведення аукціонів з великої приватизації, який був встановлений ​​в 2020 році у зв’язку з пандемією коронавірусу. Депутати аргументували необхідність скасування цього документа тим, що в умовах пандемії коронавірусу конкуренція серед інвесторів, особливо іноземних, за об’єкти приватизації в Україні обмежена і може призвести до заниження цін на ці стратегічні об’єкти.
Як повідомляв Укрінформ, 30 березня 2021 року Верховна Рада в другому читанні і в цілому підтримала законопроєкт №4543, що скасовує заборону на проведення аукціонів з великої приватизації, яка була встановлена ​​в 2020 році у зв’язку з пандемією коронавірусу.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас