Ого! Тепер максимальна знижка за enotcoin – 60%! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ого! Тепер максимальна знижка за enotcoin – 60%!

Особисті фінанси
7
Втомилися чекати на акції? Будьте незалежними! Збирайте enotcoin та обмінюйте їх на знижки до -60% від суми процентів за кредитами Уперед поповнювати скарбничку чарівними «монетами» і забирати кредит Smart на мегавигідних умовах!
Заробляти enotcoin, як завжди, просто
Щойно ви отримали перший кредит у Moneyveo – одразу ж можете почати заробляти в сервісі «ігрові монети». Для цього є два способи:
Разовими діями. Наприклад, зв’язавши свій акаунт у Moneyveo зі сторінкою в соцмережі, ви заробите 5 enotcoin. Підтвердіть основний особистий email – і ще 10 enotcoin будуть вашими. Зареєструєте в сервісі додаткову картку – і ваш баланс поповниться на 20 enotcoin.
Регулярними діями. Наприклад, ви щодня можете забирати від 1 до 7 enotcoin, просто натискаючи на кнопку «Отримати enotcoin» в Особистому кабінеті. Порекомендуйте Moneyveo в соціальній мережі – до вас прилетять 5 enotcoin тощо.
До речі, «віртуальні монети» нараховуються ще й після кожного закритого кредиту
Круто жити так, як хочеться. Круто самому вирішувати, коли брати кредит – бо зі знижками за enotcoin він завжди максимально вигідний. Го перевіряти рахунок? Може, настав час для нового Smart, а ви й не в курсі.
Нагадаємо: 1 enotcoin дорівнює 1 грн. Усі способи отримання «віртуальних монет» побачите в Особистому кабінеті – розділ Enotcoin.
Програма діє на території України (за винятком тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях, Автономної Республіки Крим та м. Севастополь).
Офіційні правила програми тут
Додаткова інформація тут
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас