Виплата СГ «ТАС» за викрадене авто перевищила 773 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплата СГ «ТАС» за викрадене авто перевищила 773 тис. грн

Особисті фінанси
14
Згідно з офіційною статистикою, нещодавно оприлюдненою Міністерством внутрішніх справ, Київ та Київщина наразі утримують сумне лідерство за кількістю викрадень авто – на їх частку припадає 52% угонів по країні. За столичним регіоном слідують Харківщина, на частку якої припадає 8,91% угонів, Одещина та Львівщина – по 6,2% та Дніпропетровщина – 4,26%.
Найчастіше «здобиччю» зловмисників стають автомобілі марки Toyota. Чималою популярністю у викрадачів також користуються Lexus та Hyundai. Крім того, до «десятки» найпривабливіших для злодіїв автомобільних марок увійшли Kia, Mazda, Honda, BMW, Land Rover, Porsche та Audi.
То чи можна убезпечити себе та захистити свого залізного коня від крадіжки? Правоохоронці визнають: незважаючи на те, що кількість таких злочинів щороку зменшується, казати про те, що злочинність вдалося приборкати, наразі не доводиться. Більше того, навички та вміння автовикрадачів, які вони застосовують, постійно вдосконалюються, тож для них не є проблемою викрасти автомобіль, навіть оснащений «найкрутішими» засобами та системами безпеки. Втім, нехтувати ними представники правоохоронних органів теж не радять: такі засоби можуть злякати недосвідчених викрадачів, і хоч трохи, але все ж таки мінімізують ризики угону. Так, спеціалісти радять автовласникам встановити на авто протиугінну систему, замок на КПП, додатковий замок на капот та кермо тощо. Водночас найефективнішим засобом, і в цьому збігаються всі експерти, є укладення договору КАСКО, що захистить на випадок викрадення авто.
Черговим підтвердженням тому став інцидент, що нещодавно стався з одним з клієнтів СГ «ТАС», чий автомобіль Toyota RAV4 було викрадено в Одесі. Незважаючи на всі зусилля правоохоронців, пошук викраденої автівки на даний момент виявився безрезультатним. І, хоча наразі пошуки тривають, Страхова група «ТАС», не зволікаючи, врегулювала страховий випадок, виплативши автовласникові за договором «Правильне КАСКО» страхове відшкодування в розмірі його збитків. Сума виплати склала 773467 грн.
Залишається додати, що якість страхових продуктів СГ «ТАС», зокрема з автострахування, високий рівень сервісу та оперативність врегулювання в компанії вже давно гідно оцінені сотнями тисяч клієнтів страховика, і їх кількість з кожним роком стрімко збільшується. Так, лише минулого року СГ «ТАС» було оформлено 987602 поліси ОСЦПВ та 95208 договорів добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Кількість прийнятих СГ «ТАС» на страхування транспортних засобів у 2020 році склала 48819, що також є одним з найвищих показників по ринку.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас