У Києві розкрили фінансову піраміду Just2Trade — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві розкрили фінансову піраміду Just2Trade

Кримінал
1066
Нацполіція розкрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade. Учасники схеми створили веб-сайт і під приводом купівлі цінних паперів обманювали громадян. Кількість постраждалих невідома.
Раніше на сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України вже “повідомлялося:https://www.nssmc.gov.ua/komsya-poperedzha-nvestorv-shtodo-nvestitsy-u-just2trade-online-ltd/, що проект Just2Trade має ознаки фінансової піраміди. До речі, комісія повсякчас публікує подібні звіти. До них варто прислухатися.
Деталі схеми. Повідомляється, що організатором злочинної схеми виявився громадянин Російської Федерації, який мав спільників в Україні. До складу угруповання входили 6 осіб від 25-ти до 45-ти років.
Зокрема, керівник, бухгалтер і менеджери залучали громадян нібито інвестувати гроші в цінні папери шляхом створення «персональних кабінетів» на створених учасниками схеми веб-сайтах. Натомість зловмисники обіцяли постійне зростання акцій і збільшення прибутку.
Фінансова установа діяла на території України без дозвільних документів і ліцензій, уточнив керівник поліції Києва Андрій Крищенко.
У Києві розкрили фінансову піраміду Just2Trade
Під час обшуків в офісних приміщеннях Just2Trade правоохоронці вилучили електронні та паперові носії інформації, що підтверджують протиправну діяльність.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) ККУ.
Поліцейські звертаються до громадян, які стали свідками або жертвами фінансової шахрайської схеми Just2Trade, з проханням повідомляти інформацію по спецлінії 102 або за номерами 0933798814, 0669932484.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас