Якщо ситуація з Covid-19 не покращиться, закриємо дитсадки і заборонимо транспорт - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Якщо ситуація з Covid-19 не покращиться, закриємо дитсадки і заборонимо транспорт - КМДА

Казна та Політика
806
Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник заявляє, що в разі, якщо ситуація з Covid-19 в Києві найближчим часом не покращиться, то доведеться закривати початкову школу, дитячі садки і приймати рішення про обмеження роботи громадського транспорту.
Про це він сказав в ефірі телеканалу «Україна 24».
«Ситуація поки що, на жаль, зовсім не покращилася. Бачимо, м’яко кажучи, не надто серйозне ставлення до карантинних обмежень з боку городян», — зазначив чиновник.
За словами Поворозника, за останні два тижні в столиці додали більше ніж 1 тисячу ліжко-місць в лікарнях для пацієнтів з коронавірусом, проте їх заповненість на сьогоднішній день «досить серйозна».
«Ситуація критична. У нас сьогодні діти 1−4-х класів пішли в школу… Але якщо ситуація не зміниться, нам доведеться закривати і 1−4-ті класи, і дитячі садки, і приймати рішення, щоб обмежити роботу транспорту в цілому», — заявив перший заступник голови КМДА.
Нагадаємо, на попередньому тижні мер Києва Віталій Кличко вже заявляв, що міська влада може прийняти рішення про зупинку громадського транспорту в столиці, якщо жителі міста будуть нехтувати протиепідеміологічними правилами безпеки.
Раніше заступник Кличка Володимир Бондаренко заявляв, що лікарні Києва, перепрофільовані під надання допомоги хворим на Covid-19, заповнені на 100%, а резервні ліжка розміщують в коридорах.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас