Укргазбанк починає видавати українцям «теплі кредити» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк починає видавати українцям «теплі кредити»

Особисті фінанси
30
Укргазбанк разом з Держенергоефективністю підписали договір про взаємодію для реалізації чергового етапу державної програми «теплих кредитів» для населення у 2021 році.
Навіть під час карантину, послідовно реалізуючи стратегію еко-банкінгу для кожної української сім’ї та бізнесу, Банк має за мету зробити житло українців енергоефективним і комфортним, а платіжки – меншими. Адже як показує досвід, комплексна термомодернізація будинку дає найкращий ефект – до 50% економії на опаленні.
За умовами програми, позичальники, які впроваджують енергоефективні заходи, можуть отримати відшкодування з боку держави у розмірі до 35% від суми отриманого «теплого кредиту» у приватних будинках, та 20% – на твердопаливні котли.
Корисна порада: оскільки щороку спостерігається високий попит на програму вже впродовж перших місяців її роботи, рекомендуємо якомога раніше звертатися до Укргазбанку, щоб встигнути отримати фінансування на енергоощадні заходи. Також, рекомендуємо використовувати дистанційні канали обслуговування в Банку.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас