Павла Царука другий рік поспіль визнано «Особистістю страхового ринку №1»! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Павла Царука другий рік поспіль визнано «Особистістю страхового ринку №1»!

Страхування
19
Сьогодні, 29 березня 2021 року, авторитетне ділове видання «Бізнес» оприлюднило імена переможців свого традиційного щорічного рейтингу «Фінансовий Оскар». Нагадаємо, в рамках проєкту «Фінансовий Оскар» журнал відзначає ті компанії фінансового сектору, що за підсумками минулого року продемонстрували вагомі досягнення на ринку та зробили великий внесок в розвиток економіки країни.
Варто зазначити, що за чверть століття свого існування «Фінансовий Оскар» здобув репутацію одного з найбільш об’єктивних рейтингів завдяки неупередженості журі та вдосконаленій методології визначення переможців в номінаціях, що проводиться в три етапи. Так, на першому етапі редколегією видання на підставі аналізу фінансових результатів компаній за рік, показників динаміки їх розвитку формується short-list з 10 претендентів на перемогу у відповідній номінації. Далі – слово за журі, до складу якого входять визнані експерти в фінансовій галузі, які шляхом таємного голосування оцінюють претендентів. Паралельно з роботою експертів на сайті видання «Бізнес» проводиться онлайн-голосування, участь в якому можуть взяти всі охочі. Після завершення голосування здійснюється підрахунок голосів та визначається переможець. Важливо відзначити, що задля максимальної об’єктивності та з метою запобігання різноманітним маніпуляціям в процесі онлайн-голосування фінальна оцінка претендентів на 80% залежить від оцінок журі та на 20% – від результатів голосування.
Примітно, що, окрім власне компаній, визнаних переможцями у конкретних номінаціях, престижними статуетками в рамках проєкту «Фінансовий Оскар» нагороджуються також персонально страховики та банкіри, які гідні почесного звання «Особистість страхового ринку» та «Банкір року» відповідно. Йдеться про визнаних лідерів в своїй галузі, які користуються заслуженим авторитетом та повагою на ринку завдяки своїм професійним та особистим досягненням.
Як зазначають самі представники журналу «Бізнес», цьогорічний «Фінансовий Оскар» став особливим. Адже високі нагороди отримали не просто провідні фінансові установи країни, а ті, хто насамперед гідно впорався з численними викликами 2020 року та навіть в складних умовах пандемії і спричиненої нею кризи спромігся не лише вистояти, але й покращити свої результати.
Та не лише в цьому «Фінансовий Оскар-2020» став унікальним. Вперше за всю історію існування премії «золото» в номінації «Особистість страхового ринку» здобув страховик, якого було визнано переможцем і минулого року. І це насправді безпрецедентна подія! Отже, переконливу перемогу в номінації «Особистість страхового ринку», як і за підсумками 2019-го, за результатами минулого року здобув Голова правління СГ «ТАС» Павло Царук! Саме лідер «тасівської» команди очолив рейтинг найавторитетніших страховиків країни, які зробили вагомий внесок в розвиток страхової галузі, та став абсолютним переможцем у вказаній номінації.
Залишається додати, що, за словами експертів, таке визнання є свідченням з боку суспільства як заслуг самого Павла Царука в справі розбудови страхового ринку України, так і ефективності стратегії розвитку очолюваної ним компанії, що вже давно посідає провідне місце серед лідерів фінансового сектору країни.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас