ПриватБанк отримав відповідь уряду про розгляд виділення додаткового «ліміту портфельних державних гарантій» в квітні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк отримав відповідь уряду про розгляд виділення додаткового «ліміту портфельних державних гарантій» в квітні

Особисті фінанси
18
Як повідомили в ПриватБанку, програма «бізнес-кредитування під державні гарантії» набула дуже великого попиту серед бізнес-клієнтів – на сьогодні ПриватБанк видав вже майже 600 бізнес-кредитів під державні гарантії на суму понад 600 мільйонів гривень плюс станом на 26 березня банком затверджено бізнес-кредити або вони знаходяться на прийнятті остаточного рішення ще на суму ще близько 200 мільйонів гривень. Таким чином, видавши або готуючись найближчими днями видати бізнес-кредитів «під державні гарантії» на 800 мільйонів гривень, ПриватБанк вичерпав поточний «ліміт» державних гарантій за Постановою №1151 від 24.11.2020.
«Ми заздалегідь звернулися до Кабінету Міністрів та вже отримали відповідь від Міністерства Фінансів про те, що виділення додаткового ліміту банкам планується вже найближчим часом у квітні» – каже керівник Дирекції бізнес-клієнтів ПриватБанку Євген Заіграєв – «Тому ми ще два тижні тому персонально повідомили усім клієнтам, які подали кредитні заявки за цією програмою, що лимит державних гарантій вже майже вичерпано. Ми обов’язково найближчими днями видамо усі бізнес-кредити, які вже затверджено або передано на затвердження. Приймання нових заявок ми поновимо одразу після затвердження нового ліміту державних гарантій, а за ще не затвердженими заявками продовжуємо роботу з рекомендацією клієнтам або надати додаткову заставу, або почекати виділення нового ліміту гарантій від держави. При цьому в банку активно працюють інші програми, наприклад КУБ, лізинг та 5-7-9%, видач по яких в декілька разів більше, ніж по програмі державних гарантій».
Нагадаємо, що в 2020 році ПриватБанк профінансував майже 25 тисяч бізнес-клієнтів на загальну суму 8,9 мільярдів гривень.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас