Таїланд з 1 квітня скорочує карантин для приїжджих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таїланд з 1 квітня скорочує карантин для приїжджих

Світ
426
Іноземні туристи, які приїжджають в Таїланд, з 1 квітня 2021 року проходитимуть карантин 10 днів і зможуть залишати свої номери.
Про це повідомляє газета Bangkok Post.
«Згідно з розпорядженням центру управління ситуацією з коронавірусом (CCSA), з 1 квітня карантин для тих, хто приїжджає в королівство з ПЛР-тестом, скорочено до 10 днів. За цей час їх двічі протестують на COVID-19: перший раз в період з третього по п’ятий день, другий — на дев’ятий або десятий день», — пише видання.
Як зазначає газета, виняток становлять громадяни з країн, в яких виявлені мутації COVID-19, наприклад, ПАР або Бразилія. Тим, хто приїде звідти, доведеться проходити двотижневий карантин.
Крім того, уряд Таїланду спростив правила перебування на карантині, дозволивши мандрівникам залишати свої номери для відвідування фітнес-клубів або басейнів, занять спортом на свіжому повітрі. Також можна самостійно купувати продукти в дозволених магазинах і ресторанах на території готелів.
Міжнародним туристам дозволено провести карантин в готелях, розташованих в провінціях Паттайя, Чіангмай в передгір’ях Гімалаїв, Крабі, Пхукет, Самуї, Тау, Пханган.
Раніше МОЗ Таїланду повідомляв, що карантин для вакцинованих туристів складе 7 днів. Сертифікат повинен бути отриманий не менш ніж за 14 днів і не більше ніж за три місяці до прибуття в Таїланд.

Рейтинг кредитних карток для подорожей

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас