Заробіть 700 гривень за програмою «Приведи друга»! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заробіть 700 гривень за програмою «Приведи друга»!

Особисті фінанси
72
Умови програми «Приведи друга» стали ще кращими. Тепер кожний партнер, який порадить компанію CCloan своїм приятелям отримає гарантовану виплату — 300 гривень. А його друзі, які оформлять позику у нас — поповнять свій бюджет на суму до 400 гривень!
Супер важливо: всі нові клієнти CCloan отримують першу позику під мінімальний 0,01% на день. Наприклад, вам необхідно 5 тисяч гривень на 15 днів, відсоток до повернення у такому випадку складе всього лише 7,5 гривень. Максимальний період користування коштами — 30 днів, з можливістю пролонгації, тобто продовження строку кредитного договору.
Як запросити друзів і заробити?
Порадити знайомим оформити позику в компанії CCloan через партнерське посилання.
Щоб отримати посилання, авторизуйтесь на сторінці програми. На реєстрацію знадобиться менше хвилини.
Коли друг успішно оформить позику за вашим посиланням, дотримуючись правил програми, на вашу банківську карту буде зарахована виплата 300 гривень!
Запрошений також отримає свій бонус до 400 гривень: гарантований платіж 50 гривень за програмою «Приведи друга» і до 350 гривень за умовами акції «Даємо гроші, а до них — ще гроші».
Ваш загальний бонус за програмою не обмежений і залежить від кількості запрошених клієнтів. Більше друзів — вище винагорода!
На що звернути увагу?
Запрошений друг обов’язково повинен бути новим клієнтом компанії CCloan, який укладає кредитний договір вперше. Програма не поширюється на другий, третій і наступні кредитні договори.
Перша позика для нових клієнтів надається під 0,01%/день на термін до 30 днів.
Повна інформація про кількість запрошених і суму виплати знаходиться у вашому Особистому кабінеті.
Ці способи залучення нових клієнтів оплачувати не будуть: контекстна реклама на бренд, всі види цільового трафіку, блокування контенту, створення сайту-клону, ClickUnder/PopUnder, реброкерінг.
Не втрачайте час, діліться партнерським посиланням з друзями та заробляйте! CCloan — ваш надійний фінансовий партнер.
За матеріалами: CCloan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас