Audi розпочала виробництво нового кросовера Audi Q4 e-tron — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi розпочала виробництво нового кросовера Audi Q4 e-tron

Технології&Авто
619
На підприємстві концерну Volkswagen в німецькому Цвіккау стартував серійний випуск нового електричного кросовера Audi Q4 e-tron. Слід зазначити, що дана модель стала першим електрокроссом Audi, який буде випускатися в Німеччині.
Початок виробництва Q4 в Цвіккау в компанії вважають хорошим прикладом синергії і ефективної співпраці Audi з Volkswagen. У налагодженні виробництва взяло участь понад сто осіб, а в постачанні інструментів задіяли підприємства в Інгольштадті і Неккарзульмі.
Особлива гордість Volkswagen полягає в тому, що автозавод в Цвіккау споживає електрику за рахунок поновлюваних джерел, а для самого кросовера вони вже зараз опрацьовують варіанти утилізації батарей по закінченню терміну їх служби.
Сам Audi Q4 e-tron ще офіційно не представлений, прем’єра запланована на середину квітня поточного року. Але вже відомо, що салон буде мати нове четирьохспицеве кермо з сенсорними кнопками, екологічні матеріали обробки, проекційний дисплей з доповненою реальністю, систему розпізнавання голосу, цифрову приладову панель і медіа-комплекс від Audi з великим сенсором і тактильними відгуками на натискання.
Передбачається, що кросовер буде обладнаний двома електродвигунами (по одному на вісь) з сумарною потужністю 306 кінських сил. Запас ходу на одному заряді складе 450 кілометрів по циклу WLTP.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас