Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо захисту націнтересів у сфері авіадвигунобудування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо захисту націнтересів у сфері авіадвигунобудування

Казна та Політика
366
Президент Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони щодо захисту національних інтересів в сфері авіадвигунобудування.
Указ № 108/2021 від 23 березня опублікований на сайті Президента.
Указ передбачає введення в дію рішення РНБО від 11 березня 2021 року «Про стан виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 1 березня 2018 року „Про невідкладні заходи щодо захисту національних інтересів держави у сфері авіадвигунобудування“, введеного в дію указом Президента України від 6 березня 2018 року № 58».
Текст указу не опублікований. Йому присвоєний гриф «для службового користування».
Утім, саме за підсумками засідання РНБО 11 березня її секретар Олексій Данілов заявляв, що підприємство «Мотор Січ» у Запоріжжі буде повернуто у власність Українській державі. Це підприємство займається розробкою, виробництвом, ремонтом та сервісним обслуговуванням авіаційних газотурбінних двигунів для літаків та вертольотів, а також промислових газотурбінних установок.
Контроль за виконанням рішення РНБО, введеного в дію указом Президента, покладено на секретаря РНБО. Цей указ набирає чинності з дня його опублікування.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас