Компанія CCloan у «Топ digital-МФО України» від Banker.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія CCloan у «Топ digital-МФО України» від Banker.ua

Особисті фінанси
65
В останньому номері фінансового журналу Banker.ua представлено рейтинг «Топ digital-МФО України», який відображає інформацію про digital-показники мікрофінансових компаній. У рейтинг потрапили 20 українських МФО. Для визначення лідерів редакція Banker.ua використала інформацію з відкритих джерел та платних сервісів. Оцінювання відбувалося за чотирма показниками: відвідуваність сайту компанії, кількість брендових запитів, кількість підписників у соціальних мережах та популярність мобільного додатку.
За оцінкою Banker.ua, сайт CCloan посів 5-ту позицію у «Топ найпопулярніших сайтів МФО». Під час аналізу були використані дані про поведінку користувачів з сервісів SimilarWeb, Alexa та Semrush за 2020 рік. Позиція в рейтингу визначалася по середньому значенню серед усіх показників.
Компанія CCloan у «Топ digital-МФО України» від Banker.ua
Рівень знання компанії напряму пов’язаний з її активністю у соцмережах. За сумою підписників у Facebook та Instagram компанія CCloan посіла 2-ге місце у «Топ МФО за кількістю підписників у соціальних мережах». У рейтингу використані дані станом на 21 лютого 2021 року.
У «Топ найпопулярніших мобільних додатків» App Store мобільний сервіс CCloan посів 3-тю позицію та відзначався високим рейтингом у категорії «фінанси». Під час розрахунку враховували кількість та рівень оцінок мобільних додатків, а також приблизну кількість завантажень. За даними Google Play, додаток CCloan займає 6-те місце за популярністю.
Компанія CCloan у «Топ digital-МФО України» від Banker.ua
Рейтинг «Топ МФО за кількістю брендових запитів» відображає, скільки разів клієнти шукали назву компанію за 2020 рік українською, російською та англійською мовами. Чим більше запитів, тим вища позиція компанії у рейтингу. Компанія CCloan за кількістю брендових запитів зайняла 6-ту позицію.
Компанія CCloan у «Топ digital-МФО України» від Banker.ua
Довідка:
Журнал Banker.ua — банківський журнал України, який публікує банківські рейтинги, інтерв’ю, коментарі експертів, фінансові огляди, а також lifestyle матеріали про тренди, спорт та подорожі. Журнал виходить на базі сайту banker.ua. Перший номер вийшов у жовтні 2020 року. Ознайомитися з останнім номером журналу можна за посиланням.
За матеріалами: CCloan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас