СГ «ТАС» виплатила понад 800 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ «ТАС» виплатила понад 800 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

Особисті фінанси
16
Складні погодні умови, притаманні міжсезонню, не просто додатковий фактор ризику для водіїв на дорозі, подеколи вони стають справжнім випробуванням, гідно впоратися з яким вдається далеко не завжди навіть досвідченим автомобілістам. Дощ і мокрий сніг на тлі коливань температури навколо «нуля» здатні буквально за кілька хвилин перетворити дорогу на ковзанку, змушуючи водіїв відчути себе учасниками змагань з екстремальної їзди.
Саме в такій ситуації нещодавно опинився один з клієнтів Страхової групи «ТАС», власник автомобіля Mercedes-Benz GLE 43 AMG.
Кросовер, що рухався в потоці одним з київських мостів, на слизькій після дощу з мокрим снігом дорозі занесло, водій не впорався з кермуванням і автівка врізалася в автомобіль Subaru, що їхав у сусідній смузі.
В результаті аварії було серйозно пошкоджено обидва автомобілі, зокрема в Mercedes було деформовано задній та передній бампери, кришку багажного відсіку, капот, диск колеса, передні праві крило та двері.
Страхова група «ТАС», де авто було застраховано за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, взялася до вивчення обставин пригоди. Випадок було визнано страховим та прийнято рішення про виплату клієнтові належного страхового відшкодування в розмірі понесених ним збитків. Сума виплати склала 810361 грн.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням та різної вартості. Так, програма «1 зірка» розрахована на автовласників, які вважають за потрібне страхувати свого залізного коня виключно на випадок знищення або викрадення. «Двозіркова» програма також покриває збитки автовласника внаслідок пошкодження автівки в результаті ДТП, протиправних дій третіх осіб, пожежі та стихійного лиха, а також передбачає відшкодування в разі розбиття скла. За програмою «3 зірки» автовласники до того ж мають можливість отримати виплату без надання довідки поліції. В свою чергу, програма «4 зірки», окрім всього переліченого, також покриває збитки, спричинені будь-якими пошкодженням автомобіля. Програма «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» включає в себе розширене покриття за принципом повного КАСКО, передбачає прискорену виплату та містить низку цікавих опцій, в тому числі «Валютний коридор», «VIP-сервіс» тощо.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас