Просто про головне: Альона Андронікова розповіла про фінанси і трансформацію у випуску Superwoman — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Просто про головне: Альона Андронікова розповіла про фінанси і трансформацію у випуску Superwoman

Особисті фінанси
10
Алена Андронікова дала інтерв’ю продюсерці форуму Superwoman Катерині Смотрич. Гості ведучої — жінки, які досягли висот у своїй професії, бізнесі, сім’ї та соціальній сфері. Це публічні і непублічні особистості, які змінюють країну і вже залишили свій слід в історії. І все це про лідера Moneyveo.
У випуску Альона Андронікова розповіла про себе та свої успіхи, зрозуміло і доступно пояснила, що відбувається на ринку фінансових послуг та трансформації.
Також Альона взяла участь у спецпроєкті видання #Let’sgo2021, в рамках якого вона поділилася планами на 2021, розповіла про головне відкриття, успіхи та проблеми, з якими зіткнувся бізнес торік.
Альона згадала, що Moneyveo всього за 1 день змогла повністю перейти на віддалений режим на початку карантину. А своїм головним досягненням кризового періоду Group CEO вважає те, що їй вдалося зберегти всю команду. Однією з причин успішної роботи компанії Альона вбачає підтримку, мотивацію кожного співробітника та ідейне наставництво.
На питання про те, яким Альона бачить майбутнє, вона відповіла:
«Точно знаю, що іншим — не таким, як учора і сьогодні. Світ постійно терпить зміни, стимулюючи таким чином нас до розвитку. Майбутнє — за інноваціями і не завжди технологічними. Мені імпонує позиція, коли людина не пристосовується до середовища, а змінює його. Тому не бійтеся експериментувати. Дія, рух — те, що дозволить вам завжди рости й вдосконалюватися. Я живу за принципом: те, де я зараз — це не пункт приземлення, а майданчик для розвитку».
Друзі, приємно, що лідерів команди Moneyveo часто запрошують на форуми, лекції, семінари, а їхні думки по праву вважають експертними. Далі буде.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас