ТОП-7 високооплачуваних вакансій березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-7 високооплачуваних вакансій березня

Особисті фінанси
1827
Аналітики robota.ua підготували добірку високооплачуваних вакансій березня.
Про це йдеться на сайті компанії.
Роботодавці очікують, що нові спеціалісти допоможуть вивести компанії на новий рівень розвитку, а зі свого боку гарантують гідну заробітну плату, бонуси, комфортні умови праці тощо. Багато компаній надають можливість кандидатам впливати на розмір своєї заробітної плати, демонструючи результати роботи та досягнення.
Product Manager у robota.ua. Онлайн-ресурс з пошуку роботи запрошує Product Manager у команду управління продуктом. Заробітна плата – 65 000-110 000 грн (залежить від кваліфікації та досвіду). Очікування від кандидатів: глибокий досвід кастдеву та глибинних інтерв’ю; любов до чисел й аналізу даних; декілька років досвіду управління командою інженерів; англійська, достатня для спілкування з польськими колегами; досвід в Agile та Lean-практиках, особливо Scrum; стресостійкість; впевнене розуміння принципів роботи інтерактивних веб-додатків. Буде вагомим плюсом: досвід юніт-економіки; глибоке розуміння Agile Manifesto; досвід в UX та проєктуванні комплексних систем або інженерний досвід; знання бізнес-аналізу.
Трейдер (менеджер ЗЕД). Компанія, яка займається виробництвом та продажем твердого біопалива та дерев’яних виробів, відкриває вакансію. Шукають фахівця, який працював з аналогічним продуктом та має власну базу контактів.
Компанії пропонує: зарплату – 100 000 грн (fix + KPI); офіційне працевлаштування; компенсацію палива та амортизації; зручне розташування офісу; перспективи кар’єрного та матеріального росту в компанії.
Керівник відділу закупівель. Компанія, великий трейдер зернових культур на вітчизняному та закордонному ринках збуту, запрошує у свою команду. Шукають кандидатів, які мають відповідний багаторічний досвід у закупівлі зернової продукції, вміють організувати не лише свій час, але й роботу підлеглих, вміють проводити ефективні та результативні переговори.
Роботодавець пропонує: зарплату – 150 000 грн (fix + KPI); офіційне працевлаштування; житло для іногородніх; відвідування міжнародних виставок; навчання коштом компанії; перспективи кар’єрного росту.
Фінансист/Спеціаліст з відкриття компаній в країнах Європи у REACT. Міжнародний холдинг, який працює у сфері digital-маркетингу з країнами СНД, Європи, Азії та Арабськими країнами, у пошуку спеціаліста.
Вимоги до претендентів: досвід роботи у фінансовому відділі (на фінансових ринках); досвід відкриття/ведення платіжних систем в країнах-нерезидентах або відкриття компанії в країнах Європи; досвід ведення всіх видів переговорів, формування та підготовки пакетів документів; досвід успішного розв’язання проблем, що виникали, стресостійкість; вільне володіння англійською та російською мовами.
Пропонується: зарплата – 50 000-100 000 грн; робота в міжнародній компанії; комфортний офіс в центрі Києва, графік: пн-пт, 9:00-19:00 в офісі, повна зайнятість; свобода в застосуванні індивідуальної адміністративно-фінансової стратегії; можливість збільшення зарплати щопівроку (до +20%); компенсація витрат на відвідування міжнародних курсів і конференцій; премія та оплачувана відпустка на кращих курортах світу.
Фінансовий директор. Міжнародний фінансово-юридичний холдинг оголошує конкурс на вакансію. Потрібні кандидати, які мають досвід роботи з компаніями-нерезидентами (ЗЕД) і офшорними юрисдикціями – обов’язково; що знаються на вимогах, які пред’являють банки, як працюють іноземні аудитори; Tax Planning & Compliance (оцінка ризиків за податкового планування); готові нести відповідальність за свої рішення та способи їх реалізації.
Пропонується: робота в динамічній компанії; вихід на новий рівень здібностей; автономність і самостійність в роботі під час виконання завдань; зарплата – 80 000-150 000 грн.
Операційний директор в «АКС». Фармацевтична компанія шукає результативного виконавчого директора з досвідом. Зарплата – 65 000-100 000 грн (оклад 65% + змінна частина). Вимоги: досвід роботи у фармацевтичному рітейлі буде суттєвою перевагою; досвід системного відкриття торговельних об’єктів та управління їх прибутковістю; досвід керування колективом від 50 офісних співробітників та отримання необхідних своєчасних результатів від керівників відділень.
Викладач англійської мови у «Центр патріотичного виховання молоді». Дитячий навчально-розвивальний клуб відкриває вакансію. Зарплата на позиції – 100 000 грн. Портрет ідеального кандидата: має вищу освіту; володіє англійською мовою на високому рівні; добре знайомий з закордонними навчальними посібниками.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас