Форвард Банк переходить на оновлений протокол 3D Secure 2.1 для більш безпечних розрахунків в інтернет-магазинах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форвард Банк переходить на оновлений протокол 3D Secure 2.1 для більш безпечних розрахунків в інтернет-магазинах

Особисті фінанси
10
З метою зручності клієнтів та додаткового захисту користувачів платіжних карток від шахрайства, Форвард Банк впроваджує оновлений протокол 3D Secure 2.1, що підвищує безпеку розрахунків в інтернеті.
Цей протокол дозволяє в режимі реального часу здійснювати безпечний обмін даними між продавцем, емітентом карти і споживачем для підтвердження того, що транзакція ініційована справжнім власником рахунку.
Відтепер, під час онлайн-оплати товару або послуги, з’являється можливість перенаправлення на сторінку підтвердження оплати через мобільний додаток Forward Online. На фінансовий номер телефону клієнта надходить пуш-повідомлення, завдяки якому він бачить усі деталі своєї операції та може підтвердити або відхилити оплату.
«Рік за роком технології стрімко просуваються вперед у своїх досягненнях і можливостях. Форвард Банк намагається бути у тренді, тому одним із перших в Україні, переходить на оновлений протокол 3D Secure 2.1, який забезпечить додатковий рівень безпеки при здійсненні транзакцій наших клієнтів», – коментує Андрій Кисельов, голова правління банку.
Нова технологія має багато переваг для всіх учасників ринку електронної комерції. Торгові точки та банки отримають вигоду в збільшенні конверсії оплат через поліпшення підходів до аутентифікації клієнтів. А додатковий рівень безпеки дозволить запобігти несанкціонованим транзакціям та зниженню рівня шахрайства за онлайн-платежами.
Покупці ж отримують можливість більш зручним і безпечним способом проводити оплату з використанням мобільного додатку. Та запобігти випадкам, коли платіж не пройшов з технічної причини, тому що не надійшло смс з одноразовим паролем, або банк відхилив операцію як підозрілу.
Завдяки розміщенню логотипів Mastercard SecureCode і /або Verified by Visa на сайті або платіжній сторінці, можна визначити чи підтримує онлайн-магазин додатковий спосіб захисту 3D-Secure.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас