Альона Андронікова серед найвпливовіших жінок fintech України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альона Андронікова серед найвпливовіших жінок fintech України

Особисті фінанси
21
Друзі, у нас WOW-новина!
Нещодавно було складено перший в Україні рейтинг «ТОП-50 найвпливовіших жінок ФінТеху». І наша Group CEO Альона Андронікова увійшла до списку найкращих
Сам проєкт створено Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній за підтримки проєкту USAID «Трансформація фінансового сектору» та EFSE Development Facility.
При проведенні дослідження було відібрано понад 130 претенденток, що займаються розвитком та популяризацією українського фінтех-сектору. Як зазначив голова правління Української асоціації фінтех та інноваційних компаній Ростислав Дюк, рейтинг покликаний показати ту важливу роль, яку жінки відіграють у фінтех-галузі України та суспільстві загалом, розповісти про їхні успіхи та досягнення.
Також на заході відбулись експерті обговорення. Альона взяла участь у панельній дискусії «Управління змінами. Як досягти успіху у період турбулентності». Разом з нею своїми думками поділилися: Кейт Щеглова-Голдфінч (консультант Світового банку з розвитку фінтеху та регулятивних пісочниць), Валерія Вагоровська (засновниця, управляючий партнер Fondy), Марина Авдєєва (співвласник «Арсенал страхування»), Олена Сосєдка (засновниця відкритої фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions), Анна Тігіпко (засновниця izibank). Вони обговорили такі питання:
Як COVID-19 вплинув на процес управління змінами у вашій компанії?
Кажуть, що жінки кращі product owners. Це правда чи міф?
Які секрети ефективності дистанційної роботи?
Який ваш секрет залучення та утримання команди, що здатна створювати інновації?
Зараз дуже багато говорять про Open Banking. Як ви вважаєте, яка роль Open Banking для фінансової інклюзії?
Що важливіше у період змін: культура чи стратегія?
Який % жінок у стафі вашої компанії?
Розмірковуючи про актуальні виклики, які стоять перед лідерами бізнесу, Альона зазначила, що зараз важливо продумати план дій у посткарантинному світі:
«Нам у Moneyveo вдалося швидко і без втрати якості перейти на віддалений формат роботи. Важливу роль тут зіграли декілька чинників. По-перше, те, що наша бізнес-модель спочатку передбачала онлайн-бізнес. Ми працюємо виключно в цифровому світі, до того ж — з молодою аудиторією, яка хоче швидких рішень. Щоб забезпечувати потрібну швидкість і безпеку, сотні наших бізнес-процесів відцифровані та автоматизовані. По-друге, історія впровадження дистанційного формату в Moneyveo почалася задовго до карантину».
У лідера команди Moneyveo було й своє бачення ситуації у період після карантину:
«А ось кажучи про те, як бізнес буде організовувати свою роботу в посткарантинному світі, то, думаю, ставка робитиметься на гібридний формат. Чисті онлайн- і офлайн-моделі не мають сенсу. А ось змішана бізнес-модель дозволить краще синхронізувати корпоративні та особисті цінності співробітників, і при цьому реалізовувати стратегію розвитку бізнесу».
Дуже приємно, що нам довіряють, а до думки лідера — прислухаються. Експертність, точна оцінка поточної ситуації та прогнозування і роблять нашу Group СЕО — найвпливовішою, а Moneyveo — лідером ринку.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас