Google анонсувала велике оновлення для Chrome OS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google анонсувала велике оновлення для Chrome OS

Технології&Авто
633
Google відзначає десятий день народження Chrome OS. В честь цього компанія оголосила про велике оновлення операційної системи, яке приносить нові функції, поліпшену сумісність і спільне використання Wi-Fi з телефонами Android, а також деякі функції, що підвищують продуктивність праці користувача.
З’явився Phone Hub — новий ярлик, який знаходиться на панелі завдань. Він забезпечує підключення смартфонів на основі операційної системи Android до ноутбуків з Chrome OS. За допомогою цього ярлика ви зможете отримати доступ до основних параметрів смартфона, зокрема ви зможете побачити рівень сигналу телефону, рівень заряду батареї і нещодавні відкриті вкладки в браузері Chrome.
Була розширена функція Wi-Fi Sync. В ній з’явилася підтримка більшої кількості пристроїв, тому, якщо на вашому смартфоні вже введений пароль Wi-Fi, вам не потрібно буде повторно вводити його на пристрої з Chrome OS.
Google також оголосив, що «в найближчі місяці» в Chrome OS з’явиться функція Nearby Share. Вона дозволяє швидко і зручно обмінюватися даними між хромбуком і смартфонами Android.
Що стосується продуктивності, в Chrome OS з’явився інструмент захоплення екрану, який підтримує як фотозйомку, так і запис екрану. Також в панель швидких налаштувань розробники додали елементи управління відтворенням медіаконтенту.
Згідно з Google, «оновлення M89 Chrome OS буде випущене в усьому світі протягом наступних кількох тижнів».
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас