Виробник аеротаксі EHang створить електричний літак з дальністю польоту 400 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробник аеротаксі EHang створить електричний літак з дальністю польоту 400 км

Технології&Авто
263
За повідомленням китайських ЗМІ, китайський виробник аеротаксі компанія EHang збирається представити електричне повітряне судно з дальністю польоту 400 км. Це приблизно в десять разів більше, ніж дозволяють літати автономні пасажирські коптери EHang 216. Докладної інформації про нову розробку немає. Тим не менш, EHang вже підійшла до стадії масового виробництва двомісних аеротаксі і цілком може замахнутися на щось більше.
Аеротаксі EHang 216 (EH216) важать близько 270 кг і можуть перевозити до 270 кг вантажу або двох пасажирів. Крейсерська швидкість апаратів становить 100 км/год з максимальною швидкістю 130 км/год. Тривалість польоту на повному заряді акумуляторів досягає 20 хвилин, а максимальна дальність польоту, тим самим, приблизно дорівнює 40 км. Якщо компанія зможе створити автономне повітряне судно на електричній тязі з дальністю польоту 400 км, то це стане значним кроком вперед. Щоправда, ми наразі не знаємо, про який тип повітряних апаратів йдеться. Не виключено, що EHang повернеться до класичної схеми літака.
У другому кварталі поточного року компанія EHang збирається запустити новий виробничий майданчик зі збирання аеротаксі EH216 потужністю 600 апаратів на рік. За масовістю виробництва аеротаксі компанія EHang стала єдиною і провідною в світі. Буде цікаво дізнатися, що вона також готова підкорювати повітряним електричним транспортом не тільки ближні, але і середні дистанції.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас