Group CEO Moneyveo відповіла на популярні запитання клієнтів щодо проблемної заборгованності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Group CEO Moneyveo відповіла на популярні запитання клієнтів щодо проблемної заборгованності

Особисті фінанси
7
Moneyveo постійно бере участь в освітніх проєктах. А у рамках нашої глобальної стратегії, ми не лише надаємо зручні та доступні кредити, а й підвищуємо рівень фінансової грамотності населення. Наші спеціалісти проводять онлайн-заняття, дають інтерв’ю освітнім ресурсам, виступають експертами на семінарах, лекторами у вишах тощо.
Цього разу Group СЕО Moneyveo Альона Анронікова відповіла на питання позичальників та розвіяла найпопулярніші міфи, пов’язані зі споживчим кредитуванням. В першу чергу відповіді Альони мають допомогти клієнтам із простроченими кредитами зрозуміти, як вийти зі скрутного становища.
У відео на YouTube-каналі Мінфіну Альона розкрила наступні теми:
Що робити, якщо клієнт потрапив у складну життєву ситуацію і не може повернути борг?
Що чекає боржника при несвоєчасній сплаті кредиту — чи дошкулятимуть колектори?
Як Moneyveo працює з клієнтом аби запобігти проблемам з боргами.
Зокрема, Альона розповіла про скорингову систему Moneyveo. Вона оцінює платоспроможність та автоматично вирішує, яку суму коштів може запропонувати клієнтові, аби той не мав значного кредитного навантаження.
Також Group СЕО Moneyveo зазначила, що наша компанія з розумінням ставиться до клієнтів, які вже скористалися послугою, але через певні життєві обставини не змогли повернути гроші вчасно. Вона наголосила, що Moneyveo завжди йде назустріч всім користувачам сервісу, шукає компромісне вирішення питань та найзручніші способи для обох сторін улагодити проблему. Головне — не втрачати зв’язок.
«Фінансові компанії зацікавлені у співпраці з клієнтами. По-перше, ми надаємо можливість продовжити договір за умови сплати тільки половини, а не всієї суми нарахованих процентів за фактичний строк користування кредитом. По-друге, якщо клієнт не зумів продовжити договір, ми готові надати реструктуризацію. Головне, щоб було бажання вирішувати питання проблемної заборгованості», — прокоментувала Альона.
Дивіться відео нижче. А вже скоро (у наступних роликах Мінфіну) Альона Андронікова розкриє ще декілька важливих питань на тему кредитних зобов’язань.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас