Здолаємо шахраїв разом через захопливу онлайн-гру! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Здолаємо шахраїв разом через захопливу онлайн-гру!

Особисті фінанси
17
Друзі, з Moneyveo завжди безпечніше!
Захист даних та протидія шахрайству — для нас на першому місці. Тому ми долучились до проєкту асоціації «ЄМА» та їхньої освітньої гри «Zдолай шахрая».
«Ми висловлюємо подяку нашому партнеру — компанії Moneyveo — за підвищення рівня поінформованості користувачів фінансових послуг про методи захисту від кібершахрайства та участь у розповсюдженні важливої інформації серед своїх клієнтів про освітню онлайн-гру «Zдолай шахрая». Здолаємо шахраїв разом!» — прокоментував Олександр Карпов, директор Асоціації ЄМА.
«ЄМА» — Українська Міжбанківська Асоціація членів платіжних систем. Її мета — всебічно сприяти розвитку зручних і безпечних безготівкових платіжних інструментів та сервісів в Україні.
Проєкт «ЄМА» має на меті підвищити обізнаність користувачів фінансових та банківських послуг щодо правил безпечного користування платіжними інструментами та сервісами. Гра допоможе фінансовим установам та бізнесу захистити дані своїх клієнтів. А користувачам — вберегти гроші.
«Zдолай шахрая» — освітня гра, розроблена Асоціацією «ЄМА» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку в рамках гранту, наданого Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору». Це своєрідна симуляція ситуацій, у яких гравці потрапляють до схем платіжного шахрайства, усвідомлюють наслідки прийнятих ними рішень та дізнаються, як захиститися. Наразі гра складається з 57 тематичних частин, які моделюють різні види шахрайства: телефонне, банкоматне, кредитне. В них розкриваються популярні схеми злодіїв: викрадення номеру SIM-картки, уявні розіграші призів, опитування, заохочення від інтернет-крамниць, вакансії і заробіток через інтернет, фішинг, шкідливе програмне забезпечення, геймінг-шахрайство тощо.
Як пограти у «Zдолай шахрая»?
Все просто. Переходьте за посиланням та клацайте на “злих” персонажів.
Наразі освітня онлайн-гра «Zдолай шахрая» доступна в браузерній версії та у мобільному застосунку для Android.
Подарунок від Moneyveo
Всім гравцям, які зареєструються у грі «Zдолай шахрая» та досягнуть рівня «Антишахрай 80 lvl», здобувши 17 340 монет, Moneveo подарує 500 enotcoin!
Як ми дізнаємось про вашу перемогу?
Охочим отримати подарунок необхідно:
Зробити скріншот з результатом гри і здобутими монетами.
Зайти до Особистого кабінету на сайті Moneyveo та натиснути кнопку «Отримати промокод», а далі обрати акцію «Zдолай шахрая».
Завантажити у відповідне поле скріншот.
Після перевірки інформації ми одразу зарахуємо вам 500 enotcoin!
Подарунок за гру можна буде отримати до 31 березня 2021 року.
Перевірте наскільки ви обізнані у фінансових питаннях, навчіться захищатися від шахраїв, та ще й отримайте приємний бонус!
Офіційні правила тут
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас