Голова «Укроборонпрому» в ОАЕ підписав угоди більш ніж на $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова «Укроборонпрому» в ОАЕ підписав угоди більш ніж на $1 млрд

Казна та Політика
582
Генеральний директор Державного концерну «Укроборонпром» Юрій Гусєв підписав угоди і договори з Tawazun Economic Council і EDGE Group про розширення військово-технічного співробітництва на загальну суму понад $ 1 млрд.
Угоди були підписані в ході офіційного візиту Президента Володимира Зеленського в ОАЕ, повідомляє пресслужба Глави держави.
«В рамках офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського в Об’єднані Арабські Емірати генеральний директор Державного концерну „Укроборонпром“ Юрій Гусєв підписав угоди і договори з Tawazun Economic Council і EDGE Group про розширення військово-технічного співробітництва на загальну суму понад $ 1 млрд», — йдеться в повідомленні.
Зазначено, що угода з EDGE про військову і технічну співпрацю дозволить обмінюватися і розвивати передові технології.
«EDGE робить сильний акцент на спільному розвитку та співпраці. Підписання цієї тристоронньої угоди демонструє наш намір співпрацювати з провідними міжнародними компаніями в галузі оборонної промисловості. Ми в захваті від можливостей, які відкриваються для ОАЕ та України в результаті співпраці, обміну та отримання взаємної вигоди від військового і технічного потенціалу двох країн», — сказав генеральний і керуючий директор EDGE Фейсал Аль Банна.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас