Microsoft представила нові пристрої для роботи і дому (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft представила нові пристрої для роботи і дому (фото)

Технології&Авто
606
Компанія Microsoft представила нову лінійку периферійних аксесуарів, які допоможуть підвищити продуктивність роботи. У перелік новинок увійшла миша, компактний цифровий блок і клавіатура. Кожен аксесуар отримав продуману ергономічну конструкцію і передбачає бездротове підключення.
Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse пропонується в чотирьох кольорах: персиковому, білому, блакитному і чорному. Підстава корпусу гаджета має тефлонове покриття, за рахунок чого досягається плавне ковзання практично на будь-яких поверхнях. Примітно, що розробники оснастили аксесуар алюмінієвим колесом прокрутки, а також точним датчиком відстеження.
Microsoft представила нові пристрої для роботи і дому (фото)
Залежно від характеру експлуатації максимальний строк роботи миші від одного заряду може досягати 15 місяців. Гаджет можна пов’язати відразу з трьома пристроями і потім перемикатися між ними миттєво. Для комфортної тривалої роботи на корпусі пристрою передбачений м’який упор для великого пальця.
Microsoft представила нові пристрої для роботи і дому (фото)
Друга новинка Microsoft-мінімалістична клавіатура Microsoft Designer Compact Keyboard, яка отримала сучасний компактний дизайн. На ній присутня виділена клавіша експресивного введення, завдяки якій можна отримати швидкий доступ до емодзі і спеціальних символів, а також зв’язати клавіатуру з трьома пристроями, легко перемикаючись між ними.
Microsoft Designer Compact Keyboard буде доступна в двох кольорах корпусу: льодовиковому і матовому чорному.
Microsoft представила нові пристрої для роботи і дому (фото)
Нарешті, Microsoft представила допоміжну клавіатуру Number Pad, завдяки якій можна виконувати як швидкі математичні підрахунки, так і навігацію. Примітно, що виробник передбачив спеціальну клавішу швидкого виклику калькулятора, а також функцію додавання часто використовуваних символів і складних макросів.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас