Понад 70% вкладників банку «Аркада» вже отримали гарантоване відшкодування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 70% вкладників банку «Аркада» вже отримали гарантоване відшкодування

Особисті фінанси
202
Фонд гарантування вкладів фізосіб виплатив уже понад 184 млн грн вкладникам неплатоспроможного банку «Аркада». Це 71,1% загальної суми виплат гарантованого відшкодування за вкладами, які не перевищують 200 тис. грн та повністю гарантовані державою.
Про це повідомляє пресслужба Фонду.
Вкладники банку «Аркада» можуть швидко та зручно отримати свої гроші через будь-яке відділення кожного з банків-агентів Фонду, які приєднались до автоматизованої системи виплат: АТ «Кредобанк», АТ «Правекс Банк», ПАТ «Альфа-Банк», АБ «Укргазбанк», ПАТ «ПУМБ», АТ «Таскомбанк», ПАТ «Ідея Банк», АБ «Південний», АТ КБ «ПриватБанк», ПАТ «Універсал Банк» та АТ «Ощадбанк».
Для отримання коштів вкладникам необхідно звернутися до одного із зазначених банків-агентів Фонду з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу, та ідентифікаційним номером.

Довідка Finance.ua:

  • З 11 вересня 2020 року Фонд розпочав виплати коштів вкладникам банку «Аркада» за договорами банківського рахунку та договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до введення в установу тимчасової адміністрації. А з 29 вересня 2020 року Фонд перейшов до виплат за договорами банківського вкладу незалежно від закінчення їх строку дії.
  • Фонд продовжує процедуру ліквідації банку «Аркада», яка була розпочата 25 вересня 2020 року та триватиме до 24 вересня 2023 року включно. Банк було віднесено до категорії неплатоспроможних на підставі рішення Національного банку України від 25 серпня 2020 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас