Пенсійний фонд завершив фінансування одноразової грошової допомоги у 8 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсійний фонд завершив фінансування одноразової грошової допомоги у 8 тисяч

Особисті фінанси
375
Пенсійним фондом України завершено фінансування одноразової матеріальної допомоги в розмірі 8000 гривень. Про це повідомила преслужба відомства у FACEBOOK.
Скільки осіб отримали гроші? Станом на 3 лютого 2021 року Пенсійним фондом України профінансовано 201,0 млн грн для забезпечення виплати одноразової матеріальної допомоги 25 126 особам.
Нагадаємо, виплати проводилися відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13.01.2021 № 20 «Питання завершення надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних заходів, у 2021 році».

Довідка Finance.ua:

  • 8 грудня Президент Володимир Зеленський підписав прийнятий раніше Верховною Радою закон щодо підтримки людей і бізнесу у період дії карантинних обмежень.
  • В Офісі великих платників податків ДПС повідомили, кому із отримувачів «карантинної» допомоги від Уряду доведеться її повернути на рахунки держави.
  • Шахраї не дрімають і «виплачують» карантинні гроші. В кіберполіції попереджають українців про те, що шахраї в інтернеті виманюють гроші під виглядом нібито надання державних компенсаційних виплат по 8 тисяч гривень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас