Власник ОККО розповів, навіщо придбав нафтоперевалку Курченка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник ОККО розповів, навіщо придбав нафтоперевалку Курченка

Фондовий ринок
1997
Група ОККО придбала Херсонський нафтоперевалочний комплекс з метою розвитку інфраструктури для зберігання пального.
Про це написав власник концерну «Галнафтогаз», АЗС якого працюють під брендом ОККО, Віталій Антонов на своїй сторінці в Facebook.
«ОККО вже давно не просто мережа, яка займається реалізацією пального і товарів через магазини на АЗК. Ми поставляємо нафтопродукти великим і малим оптом, надаємо послуги зі зберігання і транспортування нафтопродуктів, з експертизи якості пального. Саме тому компанія активно розвиває власну логістичну інфраструктуру, в тому числі інвестує в модернізацію власних нафтобаз», — написав Антонов.
За його словами, нові портові потужності сприятимуть створенню «потужної» логістичної бази для забезпечення паливом півдня і сходу України.
«З цим активом логістика для нас стала більш ефективною і мобільною. Крім того, — прямий доступ до середземноморського ринку, тобто мова йде про диверсифікацію джерел поставок пального», — зазначив бізнесмен.
Надалі планується провести модернізацію нафтоперевалки. Обсяг інвестицій — до 3 мільйонів доларів, повідомив Антонов.
За його словами, компанія володіє десятьма власними нафтобазами, газонаповнювальною станцією у Львівській області та дев’ятнадцятьма лабораторіями контролю якості нафтопродуктів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас