Кличко: на маршрути в Києві вийдуть ще 15 нових тролейбусів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко: на маршрути в Києві вийдуть ще 15 нових тролейбусів (фото)

Казна та Політика
712
Сьогодні на маршрути в Києві вийдуть іще 15 нових сучасних тролейбусів, які місто нещодавно придбало для оновлення парку столичного громадського транспорту.
Про це повідомив мер Києва.
«Нещодавно місто придбало 15 тролейбусів марки „Богдан“. І вже сьогодні вони вийдуть на маршрути. Тролейбуси сучасні, довжиною 18,75 метрів. Салон розрахований на 170 пасажирів, зокрема, 50 місць для сидіння», — сказав Віталій Кличко.
Кузов електротранспорту виготовлений із використанням антикорозійних матеріалів, що подовжує експлуатацію транспортного засобу. Тролейбуси мають антивандальні сидіння, світлодіодне освітлення. Внутрішнє облицювання салону виконане з важкозаймистих матеріалів.

Усі тролейбуси оснащені кондиціонерами, відеокамерами для фіксації дорожньої ситуації та ситуації в салоні, GPS-трекерами, системою електронного квитка, підрахунку та обліку пасажирів.
А також обладнані світлозвуковими маршрутними та інформаційними покажчиками. Та мають запас автономного ходу не менше 1 км. Тобто, якщо відбувся розрив проводів чи знеструмлення мережі, то тролейбус може проїхати автономно до 1 км.
«Важливо, що тролейбуси повністю відповідають вимогам інклюзивності: 100% низька підлога, виділене місце для інвалідного візка. Наше завдання зробити так, аби в Києві був сучасний громадський транспорт. Тому ми робимо все можливе, щоб витіснити маршрутки, які вже не відповідають жодним вимогам і стандартам, сучасним громадським транспортом європейського рівня», — зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, всього за кілька останніх років столиця закупила 513 одиниць нового рухомого складу громадського транспорту. Зокрема: 139 тролейбусів, 67 трамваїв та 307 автобусів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас