30 000 преміальних клієнтів довіряють Укргазбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

30 000 преміальних клієнтів довіряють Укргазбанку

Особисті фінанси
7
За минулий рік понад 30 000 клієнтів PREMIER BANKING довірили нам свої заощадження, тож тепер портфель коштів преміальних клієнтів банку становить вже понад 19 млрд грн.
Ми пропонуємо зручні умови розміщення коштів, високоякісне обслуговування та бездоганний персональний сервіс. Наш PREMIER BANKING – це розвинена мережа PREMIER-зон у найкращих відділеннях банку по всіх куточках України, а також VIP-офіс у центрі Києві.
Так, близько половини наших преміальних клієнтів користуються пакетним обслуговуванням та здійснюють 90% своїх операцій через зручний додаток «ЕКОбанк онлайн». Встановлено понад 20 млн грн кредитних лімітів на картки, завдяки чому наші клієнти не відмовляють собі у безлімітному шопінгу як в Україні, так і за її межами. Окрім цього, найактивніші клієнти, які здійснюють безготівкові транзакції преміальними картками від УКРГАЗБАНКУ, отримують безліч подарунків від наших партнерів Visa та Mastercard.
Дружня порада: отримати повний спектр банківських послуг PREMIER BANKING краще у персонального менеджера дистанційно у режимі 24/7. Для цього ми виокремили VIP-лінію контактного центру за телефоном 503.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас