ПриватБанк підключив оплату картками UnionPay в українських інтернет-магазинах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк підключив оплату картками UnionPay в українських інтернет-магазинах

Фондовий ринок
580
ПриватБанк підключив оплату картками UnionPay у понад 12 000 українських інтернет-магазинах та онлайн-сервісах.
Про це повідомляє пресслужба банку.
Користувачі карток UnionPay відтепер мають можливість оплачувати покупки онлайн на будь-якому сайті, що користується сервісом інтернет-еквайрингу Liqpay.
Прийом платежів за допомогою карток UnionPay автоматично включено для всіх мерчантів LiqPay та не потребує додаткової інтеграції чи налаштувань.
ПриватБанк підключив оплату картками UnionPay в українських інтернет-магазинах
Нагадаємо, у листопаді 2019 року ПриватБанк першим в Україні відкрив випуск платіжних карток міжнародної системи UnionPay International, якими можна розплачуватися в Україні та понад 170 країн світу. Клієнти ПриватБанку можуть оформити заявку на отримання безконтактної кредитної картки UnionPay «Універсальна» рівня Classic та Gold та отримати їх у відділеннях банку.
Починаючи з грудня 2019 року користувачі платіжних карток UnionPay можуть використовувати їх в мережі ПриватБанку — розплачуватися в готелях, ресторанах і торгових точках та знімати готівку в банкоматах ПриватБанку по всій країні. Найближчим часом ПриватБанк і UnionPay планують запуск цифрових платіжних продуктів, які дозволять використовувати переваги платіжної системи без відвідування банку й отримання фізичних карток.
На сьогоднішній день на UnionPay припадає найбільший у світі обсяг витрат за картками.

Довідка Finance.ua:

  • ПриватБанк відкрив кредитування підприємців та МСБ за програмою державних гарантій. Як повідомив керівник Дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв, кредитування під державні гарантії можливо буде також поєднувати з фінансуванням по державній програмі «Доступні кредити 5−7-9%», за якою ПриватБанк видав вже більше 2,3 тис. кредитів бізнесу, вдвічі випереджаючи наступний банк-лідер.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас