"Мегабанк" розширює мережу m-box — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Мегабанк" розширює мережу m-box

Особисті фінанси
147
"Мегабанк" розширює мережу m-box
За останнє півріччя банк збільшив кількість терміналів самообслуговування для оплати комунальних послуг і прийому інших видів платежів у Харківській області. Зокрема, наприкінці року зручні бокси у більшій кількості з’явилися у харківському метрополітені.
Загалом за 2020 рік банк розширив мережу своїх терміналів на 30%, зокрема, у харківському метрополітені та підземних переходах на 70%. Відтак скористатися m-box можна практично на кожній станції підземки.
Термінал самообслуговування m-box – це зручний інструмент для клієнтів, які не хочуть витрачати свій час у чергах до відділень та бажають самостійного отримати низку банківських послуг:
  • оплатити житлово-комунальні послуги;
  • здійснити платежі по кредитах або платежі на користь третіх осіб, поповнюючи поточний або депозитний рахунок;
  • сплатити за послуги інтернет-провайдерів;
  • поповнити рахунок мобільного оператора;
  • поповнити карту «МЕГАБАНКУ».
Банк розширив можливості m-box.
Окрім оплати комунальних та інших платежів, у терміналі віднині можна поповнити картку todobank, а також оплатити послуги пристроями, які обладнані NFC функцією, наприклад, смартфоном чи смарт-годинником, – розповів заступник Голови Правління АТ «МЕГАБАНК» Андрій Третяк.
Він також додав, що банк удосконалює зовнішній вигляд територій, де розташовуються m-box, зокрема, у метрополітені. Термінали вирізнятимуться у просторі і їх можна буде легко віднайти.
Перелік та карта розташування терміналів дивіться за посиланням: https://www.megabank.ua/ua/map/filter/mbox/map/city
Для довідки.
За 2020 рік кількість операцій у терміналах m-box по всій країні перевищила 664 тисячі. Сума операцій за рік склала 545 млн 745 тис. грн. Із введенням карантину в Україні ріст транзакцій у терміналах склав 121%.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас