В Китаї побудують 400-метровий інноваційний еко-хмарочос (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Китаї побудують 400-метровий інноваційний еко-хмарочос (фото)

Світ
1093
Шеньчжень — це сучасне високорозвинуте місто, яке є центром іноземних інвестицій Китаю. Не дивно, що саме тут з’являються найдивовижніші хмарочоси світу.
Компанія Zaha Hadid Architects розробила проєкт на будівництво унікальних веж, які піднімаються на висоту майже 400 метрів, інформує Archdaily. Архітектура веж буде з’єднуватися із сусіднім парком та площами, простягаючись вгору між двома вежами.
Новий комплекс отримав коротку назву «C» та стане центром об’єднання міського ландшафту. Задля цього розширили мережу метро Шеньчжень та об’єднали ступеневий подіум із сусіднім парком, щоб врешті створити новий єдиний громадський простір.
В Китаї побудують 400-метровий інноваційний еко-хмарочос (фото)
У центрі будівлі будуть розміщені заклади культури та відпочинку. Загалом у багатофункціональному комплексі планують розмістити офісні приміщення, магазини та кафе, готель, конференц-центр та культурні об’єкти з виставковими галереями. Також у комплексі передбачено кілька поверхів з апартаментами.
Архітектори також врахували екологічність будівлі. До прикладу, екологічний контроль у приміщеннях буде регулюватися в режимі реального часу, щоб зменшити споживання енергії. Також передбачена переробка стічних вод, встановлення системи для очищення повітря і сонячних батарей.
В Китаї побудують 400-метровий інноваційний еко-хмарочос (фото)
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас