Бізнес Трампа значно скоротив виручку в 2020 році і стикається з ризиками після захоплення Капітолію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес Трампа значно скоротив виручку в 2020 році і стикається з ризиками після захоплення Капітолію

Світ
251
Компанія колишнього президента США Дональда Трампа Trump Organization, якій належать готелі, гольф-клуби і комерційна нерухомість, минулого року зафіксувала падіння виручки через спалах COVID-19, пише The Wall Street Journal.
За даними Управління державної етики (Office of Government Ethics, OGE) США, виручка деяких об’єктів нерухомості, що належать компанії, впала майже на 40%, в той час як більш високоприбуткові об’єкти зафіксували ще більше зниження показника.
Проблеми Trump Organization, ймовірно, посиляться в найближчі місяці, відзначає WSJ. Деякі партнери та клієнти компанії заявили, що розірвуть зв’язки з колишнім президентом США після заворушень у Капітолії.
Син Дональда Трампа Ерік Трамп, який керує Trump Organization з моменту вступу його батька на посаду президента, заявив у четвер про хороше фінансове становище сімейного бізнесу.
«У нього (Дональда Трампа – Ред.), можливо, один з найбільш відомих брендів у світі. Можливості для такої людини не мають меж», — сказав Ерік Трамп.
Водночас, дані за 2020 рік і початок 2021 року свідчать про падіння бізнесу основних об’єктів нерухомості Trump Organization. Виручка готелю Trump International Hotel у Вашингтоні (округ Колумбія) впала до приблизно $ 15 млн з більш ніж $ 40 млн в 2019 році. Гольф-клуб Trump National Doral в Майамі зафіксував виручку на рівні близько $ 44 млн, що більш ніж на 40% нижче в порівнянні з 2019 роком.
В цілому виручка бізнесу Трампа склала за звітний період $ 278 млн в порівнянні з $ 446 млн в 2019 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас