СГ "ТАС" дарує КАСКО покупцям SKODA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" дарує КАСКО покупцям SKODA

Особисті фінанси
47
Страхова група «ТАС» спільно з офіційним дистриб’ютором автомобілів ŠKODA в Україні компанією «Єврокар» оголосили про проведення ексклюзивної акції! Відтепер при покупці авто моделей KODIAQ, KAROQ, KAMIQ кожен автовласник має можливість отримати договір КАСКО на рік за найвигідшими умовами, а також місяць страхового захисту свого автомобіля – цілком безкоштовно! Примітно, що оцінити переваги надійного страхування свого авто від лідера ринку автострахування України – Страхової групи «ТАС» – автовласник може навіть не сплачуючи за договір! Адже перший місяць страхового захисту – безкоштовний, і лише після його закінчення укладається річний договір КАСКО. Таким чином, автовласник отримує 13 місяців надійного страхового захисту свого нового автомобіля від СГ «ТАС» за ціною дванадцяти!
Договір КАСКО, що пропонується для укладення в рамках акції, включає в себе наступні умови: страховий тариф – 3%, франшиза 0% за ризиком викрадення авто.
Детальніше про умови можна дізнатися на сайті компанії «Єврокар» за посиланням https://www.skoda-auto.ua або у офіційного дилера ŠKODA.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас