Ідея Банк нагадує про правила платіжної безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк нагадує про правила платіжної безпеки

Особисті фінанси
59
Ідея Банк як член Асоціації ЄМА, котра має на меті підвищення фінансової грамотності та безпеки безготівкових платежів, долучається до інформування своїх клієнтів та членів їх сімей – щодо основних правил безпечної платіжної поведінки.
Так, Асоціація ЄМА за сприяння міжнародної платіжної системи Mastercard, Міністерства освіти та науки України, Інституту банківської справи, Інституту модернізації змісту освіти та Федерації кіберстпорту України (UESF) створили серію короткометражних відео для молоді під назвою «Школа платіжної грамотності».
Головні герої відео – Саня і Соня – в повсякденному житті стикаються із сучасними платіжними технологіями. Завдяки взаємному обміну інформацією на живих прикладах навчаються та діляться досвідом.
Запрошуємо вас ознайомитися із ними – на нашому сайті та в наших соціальних мережах.
Крім того, наш підрозділ безпеки платежів дуже просить вас звернути увагу на нові шахрайські винаходи – та не піддаватися на такі «уловки». Адже шахраї зловживають неспокоєм, який вникає серед нас щодо ризиків захворювання COVID-19.
Слідкуйте за нашими оновленнями інформації!
ЄМА – Українська міжбанківська Асоціація членів платіжних систем, яка створена банками України в 1999 році з метою сприяння розвитку безпеки безготівкових платежів.
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 31 рік практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить в європейську фінансову групу Getin Holding S.A. (Польща).
Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас