Креді Агріколь запрошує агростартапи долучитися до конкурсу від Le Village by CA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь запрошує агростартапи долучитися до конкурсу від Le Village by CA

Аграрний ринок
24
Креді Агріколь як представник потужної міжнародної Групи в Україні запрошує агростартапи взяти участь у конкурсі «Сільське господарство в перехідний період», організатором якого виступає акселератор Le Village by CA у партнерстві з 12 провідними компаніями із галузей сільського господарства та інформаційних технологій. Le Village by CA заснований групою Креді Агріколь у 2014 році та має на меті допомагати стартапам і пришвидшувати їх розвиток.
Взяти участь у конкурсі можуть всі стартапи, які мають інноваційні рішення в сфері сільського господарства. Для цього потрібно до 9 лютого заповнити заявку. Журі конкурсу обере найкращі проекти, які будуть інтегровані в екосистему Le Village by CA та матимуть унікальну можливість скористатися підтримкою акселератора. Детальніше про конкурс можна дізнатися за посиланням.
Про Le Village by CA
Le Village by CA створений групою Креді Агріколь у 2014 році та дозволяє стартапам знаходити інвестиційні рішення і можливості для виходу на ринки. Унікальна екосистема об’єднує стартапи, великі компанії, науково-дослідні та навчальні заклади, інвесторів та інституційних гравців. Загалом у Франції та за її межами діє вже 37 бізнес-інкубаторів Le Village by CA. Наразі тут майже 1000 стартапів та понад 600 партнерів. В Le Village by CA стартап може отримати приміщення, коучинг, але головне – доступ до учасників ринку, серед яких великий корпоративний бізнес і МСБ.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас