Toyota розпочинає відбір нових уповноважених дилерів у Краматорську, Черкасах та Чернігові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Toyota розпочинає відбір нових уповноважених дилерів у Краматорську, Черкасах та Чернігові

Особисті фінанси
341
Toyota розширює офіційну дилерську мережу в Україні й оголошує відбір нових уповноважених дилерів з місцезнаходженням у трьох містах: Краматорську, Черкасах та Чернігові.
До участі у відборі запрошуються юридичні особи, які мають відповідний намір долучитися до офіційної дилерської мережі Toyota та розвивати автомобільний бізнес в Україні.
Для участі у відборі потрібно надіслати заявку на електронну адресу DealerDevelopment@toyota.ua не пізніше 31 січня 2021 року.
У заявці необхідно вказати:
  • місто розташування потенційного дилерського центру;
  • назву компанії, від імені якої подаватиметься інформація для участі у відборі, код ЄДРПОУ та коротку інформацію про бенефіціарних власників;
  • контактну інформацію: номер телефону, адресу електронної пошти та ім’я контактної особи.
Після розгляду заявки комунікація щодо уточнення деталей та отримання додаткової інформації буде продовжена представниками ПІІ «Тойота-Україна».
Toyota розпочинає відбір нових уповноважених дилерів у Краматорську, Черкасах та Чернігові
Інформація, викладена у цьому матеріалі, не є і жодним чином не може тлумачитись як оферта або публічна обіцянка винагороди чи умови конкурсу. Подання і розгляд заявки на участь у відборі, подання додаткової інформації та проведення переговорів не створюють для жодної сторони будь-яких зобов’язань або гарантій щодо подальшого співробітництва.
За матеріалами:
Тойота-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас