Мінцифри запустило експортний портал на платформі ДіяБізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінцифри запустило експортний портал на платформі ДіяБізнес

Казна та Політика
274
Міністерство цифрової трансформації запустило Єдиний експортний вебпортал на платформі ДіяБізнес.
Про це повідомляє пресслужба міністерства.
«Це “єдине вікно”, яке об’єднує всю наявну інформацію для експортерів та компаній, зацікавлених в експорті», – відзначили в Мінцифри.
Портал буде забезпечувати підтримку українських експортерів і тих, хто зацікавлений в експорті, наступним чином:
  • Надавати інформацію про те, що необхідно підприємцю на різних етапах експортної діяльності, інструменти знадобляться для аналізу зовнішніх ринків, як ними користуватися і вимоги до продукції, експортні процедури, сертифікація тощо.
  • Надавати сервіси, які допомагають вирішувати завдання, пов’язані з інтернаціоналізацією бізнесу – від аудиту експортної діяльності підприємства до пошуку партнерів за кордоном.
  • Надавати дані про зовнішні ринки.
Крім того, на порталі містяться поради по дослідженню зарубіжних ринків, аналітика потенційних ринків збуту. Також тут реалізована можливість сприяння пошуку покупців за кордоном, що передбачає підтримку участі в міжнародних ділових заходах: торгових місіях, виставках і ярмарках, надання інституційної та фінансової підтримки підприємців для розвитку експортного потенціалу.
Поки портал працює в тестовому режимі. У Мінцифри додали, що «портал розміщений в захищеному дата-центрі і відповідає світовим стандартам захисту від кіберзагроз». Інформація користувачів зберігається в зашифрованому вигляді.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас