Регулярні платежі від monobank або як економити час. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регулярні платежі від monobank або як економити час.

Кредит&Депозит
111
Регулярні платежі від monobank або як економити час.
Якщо ви зайнята людина і не бажаєте витрачати час на регулярний контроль, створення, підтвердження платежів та переказів – скористайтеся новою послугою «Регулярні платежі» від monobank.
Регулярний платіж або автоматичний платіж від monobank – він списується в зазначену вами дату / період на зазначену суму. Всі створені вами автоплатежі будуть зберігається в “Календарі платежів”, що дозволяє економити час і контролювати списання при необхідності.
Але це не все! Платежі можна групувати по папках і налаштувати отримання повідомлень перед списанням, що дуже зручно. Наприклад, у вас запланований переказ на карту, а на вашій карті тільки кредитні кошти. О 9 ранку ми надішлемо нагадування про запланований платіж і ви зможете його пропустити або оплатити.
Круто, правда?
Не будемо забігати наперед, почнемо все по порядку.
На які платежі можливо налаштувати регулярний платіж?
На даний момент доступно:
• Переказ на картку.
• Поповнення мобільного.
• Благодійність.
Але це поки … Далі буде більше)
Як налаштувати регулярний платіж?
Створити регулярний платіж можна 2-ма способами:
2-гий спосіб – це створення регулярного платежу з виписки. Для цього вам достатньо знайти потрібний платіж у виписці, натиснути на нього і знизу буде кнопка “Створити Автоплатеж”.
При створенні регулярного платежу, на етапі введення або зміни суми, у вас буде відображатися кнопка “Налаштувати регулярність”. У цьому меню ви вибираєте дату, коли необхідно провести оплату, також частоту оплати і чи потрібно буде ваше підтвердження для проведення платежу. Після збереження налаштувань достатньо натиснути “Продовжити” і шаблон регулярного платежу створено.
Регулярні платежі від monobank або як економити час.
Списання автоплатежу:
1. Ми ініціюємо списання автоплатежу кожен день о 9 ранку.
Якщо платіж не вимагає підтвердження, а це ви налаштовуєте при створенні платежу, буде автоматично списано. Якщо платіж вимагає підтвердження – вам буде відправлено пуш-повідомлення, яке буде очікувати підтвердження до кінця доби.
2. Ви можете провести платіж раніше, не чекаючи автоматичного списання, перенести платіж на наступну дату або відновити його.
3. Якщо на картці недостатньо коштів для списання платежу, його не буде проведено. Цей платіж буде відкладено до наступного терміну списання.
4. Платежі проходять за стандартними тарифами картки. Додаткової комісії за регулярний платіж немає.
Як відключити регулярний платіж?
Для відключення регулярного платежу вам досить зайти в меню “Інші платежі”, вибрати папку в якій зберігається потрібний вам платіж, далі знайти цей платіж і зробити на ньому свайп вліво. Праворуч від платежу у вас з’явиться кнопка “Відключити”. Платіж відключається і стає шаблоном.
Регулярні платежі від monobank або як економити час.
Підведемо підсумки. Регулярні платежі дуже зручні в повсякденному житті. Переваги їх у тому, що ви економите час на створення і проведення повторюваних платежів і ніколи про них не забудете, в monobank завжди нагадають.
Важливо лише правильно заповнити всі необхідні параметри при створенні шаблону, а monobank вам в цьому допоможемо.
Спрощуйте собі життя разом з monobank. Приєднуйтесь: http://monobank.ua/get
За матеріалами:
monobank
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас