500 млн доларів інвестицій: OKKO планує почати будівництво гірськолижного курорту в Карпатах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

500 млн доларів інвестицій: OKKO планує почати будівництво гірськолижного курорту в Карпатах

Фондовий ринок
1274
У 2021 році холдинг OKKO Group планує розпочати будівництво гірськолижного курорту на території Славської об’єднаної територіальної громади (Львівська область), сума інвестицій становитиме 500 млн доларів.
Про це повідомляє заступник керівника управління туризму і курортів Львівської ОДА Тарас Лозинський.
“Це дуже тривалий проєкт, який буде тривати близько чотирьох років. Він стартує в 2021 році. Зараз всі питання з землею вирішені, наступний крок – розробка проєкту, проєктно-кошторисної документації та початок будівельних робіт”, – розповів Лозинський.
За його словами, курорт побудують в 15 км від Славського у селах Верхня Рожанка і Волосянка.
“Австрійські експерти приїжджали вивчати схили, висоту гір, інфраструктуру і ці населені пункти потрапили в стратегію”, – зазначив він.
ОККО всі свої акції зареєструвало в Славському і, відповідно, податок, який сплачує компанія, залишається тут, в громаді. Ці кошти реінвестують в розвиток гірськолижної інфраструктури, в бренд Славського, в ремонт доріг і розвиток громади”, – додав чиновник.
За його словами, курорт у технічному плані буде випереджати Буковель на 8-9 років. Комплекс буде включати більше 60 км трас, реалізація проєкту проходитиме в 3 черги.
OKKO Group – холдинг, флагманом якого є мережа АЗКОККО” (“Концерн “Галнафтогаз”). До складу OKKO Group входить понад 10 різнопрофільних бізнесів в сфері виробництва, торгівлі, будівництва, страхових, сервісних та інших послуг. У холдинг також входить житлово-будівельна компанія “Ваш дім”, яка займається проєктуванням, будівництвом і реалізацією житлових проєктів”, – йдеться у повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас