КМДА готує до оприлюднення майже 4 тис. містобудівних умов і обмежень та 2 тис. будівельних паспортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА готує до оприлюднення майже 4 тис. містобудівних умов і обмежень та 2 тис. будівельних паспортів

Казна та Політика
382
Департамент містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації готує до оприлюднення в електронному форматі майже 4 тис. містобудівних умов і обмежень та 2 тис. будівельних паспортів, виданих із 2011 року, повідомила прес-служба департаменту.
“Незабаром Київ зробить великий крок до відкритості даних. Триває підготовка до оприлюднення всіх містобудівних умов і обмежень, виданих із 2011 року. Це дасть можливість усім охочим за допомогою декількох кліків знайти містобуди за адресою, яка їх цікавить, та ознайомитись із їхнім змістом”, – наводить прес-служба слова заступника директора департаменту Юрія Тація.
Згідно з повідомленням, розкриття документів дасть змогу киянам дізнатися про чинні обмеження для проектів забудови та порівняти їх із реалізованими об’єктами.
Тацій нагадав, що до містобудівних умов і обмежень належать архітектурні вимоги до об’єкта, його поверховості та щільності забудови, відступів будинків і споруд від червоних ліній, меж земельної ділянки, й інших планувальних та історико-культурних обмежень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас