За пошкоджений позашляховик СГ "ТАС" виплатила понад 443 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За пошкоджений позашляховик СГ "ТАС" виплатила понад 443 тис. грн

Особисті фінанси
60
Темрява та дощ – чи не найнесприятливіші умови для будь-якого автомобіліста. І – одні з найрозповсюдженіших «декорацій» аварій на дорогах. Принаймні, так стверджують експерти. Прикру нагоду переконатися в цьому нещодавно мав один зі страхувальників Страхової групи «ТАС», власник позашляховика Land Rover Range Rover Sport.
У відрядження до Миколаєва він вирішив їхати з рідного Кропивницького власним автомобілем. Та вже на трасі його наздогнала сильна злива. Звісно, це дещо ускладнило кермування, втім, автомобіліст був впевнений, що солідний водійський досвід дозволить йому уникнути аварії. Однак вийшло інакше. У вечірній темряві водій запізно помітив дорожній знак, що попереджав про проведення будівельних робіт далі по трасі. Екстрене гальмування не врятувало ситуацію – на слизькій через дощ дорозі позашляховик занесло, і він врізався прямо в опору знаку. В результаті пригоди було пошкоджено передню частину автомобіля – капот, бампер та решітку радіатора.
Страхова група «ТАС», де транспортний засіб було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», отримавши повідомлення про настання випадку, який згодом було визнано страховим, оперативно взялася до вивчення обставин пригоди та врегулювання події. Згідно з висновком експертизи, збиток власника внаслідок пошкодження його авто склав 443034 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування і виплатила СГ «ТАС» своєму клієнтові.
Нагадаємо, програма «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» передбачає покриття розширеного переліку страхових ризиків, що забезпечує автовласникові максимальний страховий захист в дорозі на випадок будь-яких негараздів. Залишається додати, що договір «ЄвроКАСКО» включає в себе загалом п’ять програм автострахування на вибір страхувальника. Так, програма «1 зірка» розрахована на автовласників, які вважають за потрібне страхувати своє авто виключно на випадок великих збитків – внаслідок викрадення або знищення автівки. Відповідно програма «2 зірки» також покриває збитки внаслідок пошкодження застрахованого транспортного засобу в результаті ДТП, протиправних дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха. «Тризіркова» програма забезпечує, окрім всього переліченого, також можливість отримання виплати без надання довідки поліції. Програма «4 зірки» також покриває збитки автовласника, обумовлені пошкодженнями автомобіля, що виникли з будь-яких причин. Та максимальний страховий захист забезпечує програма «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», що, окрім покриття розширеного переліку страхових ризиків, також включає в себе низку дуже корисних для автовласника опцій: «Валютний коридор», «Прискорена виплата», «VIP-сервіс» тощо.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас