Зеленський назвав одним із пріоритетних завдань на 2021 рік підвищення довіри інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський назвав одним із пріоритетних завдань на 2021 рік підвищення довіри інвесторів

Казна та Політика
205
Президент України Володимир Зеленський заявляє, що захист прав інвесторів в країні є одним з ключових завдань для української влади на 2021 рік.
“Для нас ключовим завданням на 2021 рік є забезпечення законності, підвищення довіри з боку інвесторів і захист їхніх прав”, – сказав Зеленський у вітальному зверненні під час онлайн-конференції “Україна: інвестиційна гавань під час змін” в п’ятницю.
Президент підкреслив, що це також важливо для продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом, який, за словами Зеленського, має ключове значення для забезпечення макроекономічної стабільності в Україні.
“Ми продовжимо створювати сприятливе середовище в Україні, щоб бізнес міг інвестувати, розширятися і відкривати нові робочі місця”, – підкреслив глава держави.
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в своєму відеозверненні зазначив, що в 2021-2022 роках планується укладення концесійних угод щодо морських портів, дорогіг, аеропортів, залізниці та інших об’єктів інфраструктури. Сприяти покращенню інвестиційного клімату в Україні буде, як очікується, і очікуване прийняття Верховною Радою закону про державну підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями.
Учасники заходу також обговорили Стратегію залучення інвестицій в економіку України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас