Відремонтовані в Черкаській області дороги скоротили час у дорозі до Києва на годину - Кубраков — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відремонтовані в Черкаській області дороги скоротили час у дорозі до Києва на годину - Кубраков

Казна та Політика
630
Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) в 2020 році відремонтувало майже 200 км доріг державного значення в Черкаській області.
“На годину скоротили час на дорогу від Черкас до Києва завдяки оновленню двох маршрутів – Н-01 “Київ – Знам’янка” і Н-08 “Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь”, – сказав глава “Укравтодору” Олександр Кубраков під часінспекції доріг в Черкаській області в четвер.
За даними “Укравтодору”, на дорозі Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь вже облаштували верхній шар покриття на ділянці в 33,5 км, що проходить по Лівобережній Україні. У тому числі – на ділянці довжиною 22 км шляху, що веде від с. Софіївка в Золотоношу, яку капітально відремонтували вперше за часи незалежної України.
Ще 11 км реконструйовано на ділянці обходу Золотоноші.
Ще один відновлений маршрут – Н-16 “Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань” вже отримав 60 км з відновленим покриттям.
Правий берег області отримав 53,5 оновлених кілометрів дороги Н-01 Київ – Знам’янка.
Крім цього, триває масштабна реконструкція шляхопроводу через залізничні колії і підходів до нього, в Городищі – зараз шляхопровід готовий на 53%.
“В області запроектовано понад 500 км доріг, на багатьох маршрутах вже завершені і тендерні процедури. Це дозволить максимально швидко почати будівельні роботи навесні 2021”, – підкреслив Кубраков.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас