Мінсоцполітики розробило процедуру обліку зміни субсидіантами постачальника газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінсоцполітики розробило процедуру обліку зміни субсидіантами постачальника газу

Казна та Політика
259
Мінсоцполітики спільно з держпідприємством “ІОЦ Мінсоцполітики” розробило файл обміну, до якого постачальники газу мають включати пільговиків і субсидіантів, які перейшли до них на обслуговування, й надсилати його органам соціального захисту населення.
Про це ідеться в повідомленні на сайті Мінсоцполітики.
“Своєчасне надання газопостачальними компаніями інформації органам соціального захисту населення про зміну одержувачем субсидії/пільговиком виконавця комунальної послуги забезпечить актуальний і правильний розрахунок розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг”, – наголошується в повідомленні.
Згідно з ним, відповідну інформацію мають надавати постачальники послуг органам соціального захисту населення виключно щодо нових абонентів до 20 числа кожного місяця.
Міністерство зазначило, що діючий порядок щомісячного обміну інформацією між структурними підрозділами з питань соцзахисту населення та виконавцями комунальних послуг про розмір цін і тарифів на житлово-комунальні послуги щодо пільговиків/одержувачів житлової субсидії залишився без змін.
Мінсоцполітики нагадало, що побутові споживачі з 1 серпня отримали можливість змінити постачальника газу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас